ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 300,00 kn DOSTAVA JE BESPLATNA!

Često postavljana pitanja

Što se događa nakon izvršene narudžbe?

Roba se smatra naručenom u trenutku kada korisnik (kupac) prođe cijeli predviđeni postupak narudžbe. Po završetku postupka narudžbe, na e-mail adresu koju ste pružili kao korisnik (kupac) dobiti ćete potvrdu da je narudžba zaprimljena.

Ukoliko PALČIĆ nije u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda, kontaktirat će kupca u roku od 48 (četrdeset osam) sati, ili telefonski ili putem e-mail-a, te ga obavijestiti o navedenom. Kupac ima opciju otkazati naručeni proizvod i zatražiti povrat novca ili zatražiti zamjenski proizvod.

Nakon što je roba poslana kupcu, PALČIĆ će putem e-maila obavijestiti kupca o pošiljci i u istom e-mailu priložiti račun za obavljenu kupnju.

Sadrži li iskazana cijena PDV i cijenu dostave?

Cijene proizvoda izražene su u hrvatskim kunama ("HRK") i uključuju porez na dodanu vrijednost (PDV) sukladno zakonima koji se primjenjuju na području Republike Hrvatske, odnosno gdje PALČIĆ ima sjedište.

Cijena dostave kupljenih proizvoda nije uključena u iskazanu cijenu proizvoda na web stranicama.

Koji je rok dostave?

Nakon što PALČIĆ potvrdi narudžbu, najkasnije u roku od 48 sati od primitka narudžbe (ne računajući neradne dane) počinje teći rok za dostavu proizvoda, te će kupcu kupljeni proizvodi biti isporučeni u sljedećim rokovima:

 • do 3 radna dana za područje Republike Hrvatske
 • do 10 radnih dana za ostale europske države

Koji su načini plaćanja?

Naručeni proizvodi plaćaju se pri preuzimanju robe pouzećem.

Kojom dostavnom službom se vrši dostava?

Dostava proizvoda u Republici Hrvatskoj odvija se putem HPEKSPRES-a, a izvan nje Hrvatskom poštom.

U kakvom pakiranju se šalju naručeni proizvodi?

Svi kupljeni proizvodi pakirani su i poslani u kartonskim poštanskim kutijama, dok određeni proizvodi dolaze uz posebno dizajniranu ambalažu. To su:

 • Haljine za krštenje
 • Odijela za krštenje
 • Benkice za krštenje
 • Košulje za krštenje
 • Svijeće za krštenje
 • Papučice za krštenje
 • Bolera
 • Pelerine

Kako razlikovati veličine proizvoda?

 • Veličina 56 (0-1 mjesec)
 • Veličina 62 (1-3 mjeseca)
 • Veličina 68 (3-6 mjeseci)
 • Veličina 74 (6-12 mjeseci)

Što se događa u slučaju povrata robe i reklamacija?

Korisnik ima pravo u roku od 14 (četrnaest) radnih dana od dana primitka proizvoda na reklamaciju kupljenog proizvoda ili povrat proizvoda ukoliko prilikom preuzimanja robe uoči nedostatke na proizvodima ili su dostavljeni proizvodi neispravni. PALČIĆ će, na osnovu zahtjeva za povrat ili zamjenu, korisniku vratiti sredstva na račun koji je korisnik naveo u samom zahtjevu ili zamijeniti proizvod s novim u roku 30 (trideset) dana od datuma primitka vraćenog proizvoda na adresu navedenu na obrascu za reklamaciju.

Korisnik je dužan najaviti povrat kupljenih proizvoda putem e-maila unosom osobnih podataka i ostalih podataka vezanih uz kupnju.

Korisnik je obvezan dostavljene proizvode vratiti u stanju u kojem su mu dostavljeni (nenošeni) i u originalnom pakiranju (trgovačko pakiranje u kojem je roba i dostavljena) uz priložen račun.

Ukoliko je zahtjev za povratom novca ili zamjenom opravdan, PALČIĆ će snositi trošak ponovnog slanja proizvoda.

Svi prigovori i reklamacije podnose se pisano na adresu sjedišta PALČIĆA ili na e-mail adresu info@palcic.eu.

Jesu li moji podaci sigurni na web shopu Palcic.eu?

PALČIĆ štiti vašu privatnost dok koristite naše usluge. Preuzimamo odgovornost za sve osobne podatke (vaše ime, poštanska adresa, adresa e-pošte, telefonski broj, datum rođenja itd.) koje nam dajete vi ili ih prikupljamo kada se prijavljujete.

Vaše podatke zadržavamo samo onoliko dugo koliko je potrebno da za vas izvršimo svoje usluge ili koliko smo to dužni prema zakonu. Nakon toga vaši će osobni podaci biti izbrisani. Vaše podatke nikada ne prosljeđujemo, ne prodajemo niti razmjenjujemo s trećim stranama u marketinške svrhe.

Kako nas kontaktirati?

Baby Sunshine, j.d.o.o.
ilirska 37a
31000 Osijek, Hrvatska

Radno vrijeme ureda: Pon - Pet: 09.00 - 17.00
Telefon: +385 95 533 6811
Email: info@palcic.eu

Direktor: Gordana Felinger
OIB: 42775933078
MBS: 04284925