ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 300,00 kn DOSTAVA JE BESPLATNA!

Dostava

Dostava proizvoda u Republici Hrvatskoj odvija se putem HPEKSPRES-a, a izvan nje Hrvatskom poštom. U cijenu dostave nisu uključeni troškovi uvoznog carinjenja, pristojbi i ostalih upravnih i poreznih davanja (PDV, VAT, DDV i sl.) u zemlji u koju se dostava obavlja. Kupac preuzima obvezu uvoznog carinjenja i snosi troškove pristojbi i ostalih upravnih i poreznih davanja.

Nakon što PALČIĆ potvrdi narudžbu, najkasnije u roku od 48 sati od primitka narudžbe (ne računajući neradne dane) počinje teći rok za dostavu proizvoda, te će kupcu kupljeni proizvodi biti isporučeni u sljedećim rokovima:

  • do 3 radna dana za područje Republike Hrvatske
  • do 10 radnih dana za europske države 


U slučaju predviđenog kašnjenja isporuke radi više sile i/ili bez krivnje PALČIĆA, te ukoliko iz bilo kojeg razloga korisnik nije dostupan na kontakte koje je naveo kako bi ga se o istome obavijestilo, PALČIĆ ne odgovara za kašnjenje isporuke. 

Korisniku će proizvodi biti isporučeni na adresu dostave koju je sam naveo prilikom kupovine, a ukoliko kupac nije osobno dostupan ili ne prima dostavu na adresu koju je naveo kao adresu dostave bit će mu ostavljena poruka s brojem kojeg će moći kontaktirati ili se dostava može preuzeti od strane druge osobe (punoljetni član domaćinstva, ovlaštena osoba od strane korisnika) uz predočenje osobnog identifikacijskog dokumenta. 

Kupac je obvezan prilikom preuzimanja pošiljku pregledati, vidljiva oštećenja prijaviti izravno dostavljaču, te odbiti primiti oštećenu pošiljku. Potpisom dostavnice i primitkom računa korisnik potvrđuje da je prilikom preuzimanja proizvoda izvršio njegov pregled i da nema primjedbi na oštećenja na transportnim pakiranjima. Ukoliko kupac odbije primiti pošiljku zbog utvrđenih i vidljivih oštećenja na transportnim pakiranjima, dužan je ispuniti odgovarajući obrazac dostavne službe u vezi oštećenih pošiljaka, te putem e-mail-a odmah, a najkasnije u roku od 8 (osam) dana obavijestiti PALČIĆ želi li ponovljenu isporuku ili povrat novca. 

Po primitku reklamirane pošiljke i odgovarajućeg obrasca, PALČIĆ se obvezuje na zahtjev korisnika u rokovima propisanim za dostavu izvršiti ponovljenu dostavu ili će PALČIĆ na zahtjev korisnika izvršiti povrat novca. Ukoliko kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga odnosno odbije ispuniti odgovarajuće obrasce, PALČIĆ zadržava pravo na nadoknadu nastalih mu troškova.