ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 300,00 kn DOSTAVA JE BESPLATNA!

Jačanje konkurentnosti tvrtke Baby Sunshine j.d.o.o. ulaganjem u nabavku novih strojeva za dovršavanje tekstila i proizvodnju odjeće

Kratki opis projekta

Tvrtka Baby Sunshine j.d.o.o. je potpisala s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta i Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (Hamag-Bicro) Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava broj: KK.03.2.1.06.0683 za provedbu projekta „Jačanje konkurentnosti tvrtke Baby Sunshine j.d.o.o. ulaganjem u nabavku novih strojeva za dovršavanje tekstila i proizvodnju odjeće“. 

Provedbom projekta doći će proširenja postojećih kapaciteta proizvodnje tvrtke BABY SUNSHINE s naglaskom na modernizaciju i automatizaciju proizvodnje, što će se ostvariti kupnjom moderne i visokokvalitetne proizvodne opreme i strojeva uz ulaganje u energetski efikasnije strojeve. Provedba predmetnog projekta neophodna je za buduće poslovanje tvrtke jer će rezultati koji će biti dostignuti kao konačni rezultat ulaganja omogućiti proširenje djelatnosti tvrtke na proizvodnju radne i zaštitne odjeće te proširenje proizvodnje na ugostiteljski tekstil i popratne proizvode.  

Razdoblje provedbe projekta

Projekt se provodi od 15. listopada 2017. godine do 15. ožujka 2018. godine.

Opći cilj projekta

Razvoj malog i srednjeg poduzetništva te razvoj novih kompetencija i stvaranje novih, odnosno očuvanje postojećih radnih mjesta.

Svrha projekta (specifični ciljevi)

  1. Poboljšanje poslovnog razvoja i tehnološke spremnosti poduzeća BABY SUNSHINE j.d.o.o. ulaganjem u materijalnu i nematerijalnu imovinu, odnosno proširenjem postojećih kapaciteta
  2. Poboljšanje poslovnog razvoja ulaganjem u proširenje kapaciteta proizvodnje
  3. Razvoj novih kompetencija s ciljem povećanja postojećih proizvodnih kapaciteta proizvodnje


Očekivani rezultati projekta

  • povećanje prihoda od prodaje
  • povećanje prihoda od izvoza
  • ostvarenje investicije u obliku udjela privatnih sredstava u ukupnom ulaganju koja odgovaraju javnoj potpori (bespovratna sredstva)
  • neto otvorena radna mjesta

Ukupna vrijednost projekta iznosi: 199.435,00 HRK
Ukupno prihvatljivi troškovi iznose: 199.435,00 HRK
Iznos sufinanciranja sa strane Europske unije: 167.000,00 HRK