Djevojčice

 • Baby komplet Zdenka

  Baby komplet Zdenka

  Standardna cijena: 299,00 kn

  Special Price 219,00 kn

  Detaljnije
  Baby komplet Zdenka se sastoji od tri dijela: haljine, pletenog bolera i trakice za glavu. Haljina je izrađena od punije pamučne tkanine koja je idealna za jesensko-zimski period godine. Vrlo je elegantna i jednostavna te na sebi ima diskretni cvjetni uzorak i jedan cvijet na struku. U ovom kompletu je još i pleteni bolero u boji haljinice te pamučna trakica s cvijetom poput onoga na haljinici. Boja cijelog kompleta je u boji vanilije.
 • Haljina Veronika

  Haljina Veronika

  Standardna cijena: 159,00 kn

  Special Price 70,00 kn

  Detaljnije
  Haljina Veronika je osmišljena da može biti nosiva za sve prigode, od običnih do najsvečanijih. Može se kombinirati s majicama i košuljama, a moguće ju je i nositi bez dodatnih kombinacija. Ističe se svojom jednostavnošću, a jedini ukras na njoj je velika mašna u boji haljine.
 • Haljina Iva

  Haljina Iva

  Standardna cijena: 319,00 kn

  Special Price 160,00 kn

  Detaljnije
  Iva je jedinstvena haljina iz Palčić kolekcije koja se najviše razlikuje od ostalih modela po cvjetnom uzorku na pamučnoj tkanini, od koje je proizvedena. Vrlo je elegantna i jedan cvjetić u pojasu je dovoljan kao ukras za ovu haljinu. Posebno se ističe kvalitetom i izgledom materijala od kojeg je napravljena, a mogućih dodataka ovoj haljini najbolje pristaje traka za glavu Lilly.
 • Haljina Eva

  Haljina Eva

  Standardna cijena: 249,00 kn

  Special Price 120,00 kn

  Detaljnije
  Eva je prekrasna, jednostavna haljinica bez rukava u boji vanilije, uljepšana suptilnom trakicom u bež boji u donjem dijelu te jednom mašnicom u gornjem dijelu haljine. Od mogućih dodataka ovoj haljini, najbolje pristaje traka za glavu Lilly, s istom mašnicom kao i na haljini.
 • Haljina Alisa

  Haljina Alisa

  Standardna cijena: 279,00 kn

  Special Price 150,00 kn

  Detaljnije
  Alisa je raskošna haljina bez rukava koju najviše obilježava svečani materijal od čipke, koji se koristi za izradu vjenčanica. Ima pamučnu podsuknju, a struk je ukrašen elegantnom bijelom trakom. Može se kombinirati s čipkastim ili pamučnim bolerom u bijeloj boji.
 • Haljina Irma

  Haljina Irma

  Standardna cijena: 279,00 kn

  Special Price 140,00 kn

  Detaljnije
  Haljina Irma je vrlo slična modelu Hana, ali u jednostavnijem obliku jer nema mašnice za vezanje na leđima. Osim toga, čipkasti uzorak u donjem dijelu haljine je malo udaljen od ruba, kako bi više došao do izražaja. Nema posebnih ukrasa jer je bogata čipkom.
 • Haljina Diana

  Haljina Diana

  Standardna cijena: 229,00 kn

  Special Price 115,00 kn

  Detaljnije
  Diana je lijepa pamučna haljinica za sve prigode. Izrađena je od finog pamučnog materijala koji je vrlo ugodan za nošenje. Gornji dio haljine istaknut je pamučnim platnom s točkicama i ima mali ovratnik, a donji dio prekriven je indijskim platnom. Ova haljina je vrlo praktična i laka za održavanje, a može se lako kombinirati s bolerom u istoj boji.
 • Haljina Maja

  Haljina Maja

  Standardna cijena: 229,00 kn

  Special Price 115,00 kn

  Detaljnije
  Maja je pamučna haljinica koja se može nositi za svečane, ali i manje svečane prigode. Izrađena je od finog pamučnog materijala koji je vrlo ugodan za nošenje. Donji dio haljine prekriven je indijskim platnom, a jedini ukrasi na haljini su mali ovratnik i lijepa traka s malim cvijetovima u struku.
 • Haljina Tina

  Haljina Tina

  Standardna cijena: 189,00 kn

  Special Price 90,00 kn

  Detaljnije
  Tina je prekrasna satenska haljina dugih rukava u boji vanilije. Izrađena je od finog satena, a cijeli donji dio haljine prekriven je čipkom. Isti uzorak čipke ima i oko vrata. Zbog bogate i dugačke čipke nema dodatnih ukrasa, a jedini mogući dodatak haljini može biti traka za glavu Lilly, također u boji vanilije.
 • Baby suknja Sofia

  Baby suknja Sofia

  Standardna cijena: 65,00 kn

  Special Price 35,00 kn

  Detaljnije
  Sofia je vesela suknjica od pamučnog platna, prekrivena tilom. U struku suknje nalazi se gumica koja je ukrašena mašnicom.

Artikli 1 do 10 od 43 ukupno


 • po stranici